Loading...
Ce este Money Bistro2018-11-27T09:22:03+02:00

Salut! Bine ai venit la Money Bistro!

Money Bistro e locul unde se adună antreprenori, economiști, jurnaliști, bloggeri, chefi sau pasionați de gastronomie pentru a împărtăși aperitive financiare pentru o viață sănătoasă.

Te poftim să iei loc la masa noastră, dragă oaspete! Relaxează-te și ia-ți un pahar de vin sau poate o cafea aburindă. Între timp, prietenii „chef”-ului se adună și ei la masă. Despre prietenii Money Bistro e important să știi că vin din locuri diferite: unii muncesc zi lumină în spatele unui birou, alții și-au făcut curaj și au deschis afaceri de succes sau ne ajută să trăim mai bine. De la toți am vrut însă să învățăm același lucru: cum să ne scuturăm dieta de caloriile financiare și cum să ne luăm bugetul la bani mărunți pentru a descoperi pe unde scoatem cămașa când e vorba de starea noastră de bine financiară.

Astfel, alături de Andi Moisescu, gazda primului sezon din Money Bistro, vom învăța să stabilim valoarea banilor, vom afla ce este inflația și de ce o tratăm ca pe o „febră musculară” a banilor, cum facem să strângem cureaua pentru cămara de urgență dar, mai ales, ce înseamnă un stil de viață financiară echilibrată.

Poate te întrebi de ce avem nevoie de un loc în care să discutăm despre viața financiară echilibrată? Dincolo de faptul că suntem printre ultimii dintre europeni în ceea ce privește educația financiară, în farfuria noastră financiară lunară se adună predominant doar nevoile de bază și cheltuielile pentru casă (1). Lăsăm prea puțin loc la masă pentru educație (2), cultură (3) sau timp liber. Doar 1 din 5 dintre noi pune ceva deoparte lunar în cămara de urgență și prea puțini își monitorizează în scris caloriile financiare.

Prin urmare, te invităm alături de noi la o discuție echilibrată despre obiceiuri și viață financiară sănătoasă. Vei învăța, poate, cum să strângi cureaua portofelului pentru a te simți bine până la următorul salariu, care e rețeta de cheltuileli a unui antreprenor de succes dar și câte calorii ascunde o plăcere vinovată.

Începe Money Bistro. Aperitive financiare pentru o viață sănătoasă.